Nämnvärt

Min stora lillebror har nu sitt körkort. G R A T T I S !!

Mina tankar går till en nära vän som legat på sjukhus med en sjukdom.
När jag trodde att familjen hade nog med sjukdomar och händelser händer detta . . .
 

Sol


Nu har alla utgifter blivit betalda och det känns skönt så man slipper tänka på det
Jag blev mäktigt besviken idag, har hela dagen fått för mig att det är Torsdag vilket menas med
att det är helg för min del men när jag kolla till på mobilen såg jag till min fasa att det var Onsdag. En hel dag kvar innan helg. Det blir nog party hos Thina om det inte kommer något annat ivägen.

Skulle gjort av med massa pengar idag på stan men så blev inte fallet.
Jag vaknade kl 7 av solen men tänkte att det var lite för tidigt, ställde kl på 1o men den
måste jag lyckas stänga av för jag vaknade inte förren halv ett då är det onödigt att stressa till stan när det var snart dags för jobb.

Idag var jag inte själv på jobbet utan hade hjälp vilket var skönt för då kändes det som om man kom någonstans istället för att ta hand om 3 stationer själv och sköta matrial vilken normalt 3 - 4 pers annars brukar sköta.

"Förhäxad" går på i bakgrunden men jag surar lite över att "Shark" inte går längre.
Nu är det någon annan serie.

Ne, hoppa i säng så man kommer upp imorgon.

Bloggtorka

Sötungen Matilda och gangstermoster'n Carro

  

Gårdagens bakande



Du finns i mitt minne



När minnen blir till bilder



                    
         
        
        
     
           
           
      

Örongodis

(Som sagt man kan inget annat än att älska Prodigy)







Min sommarplåga

Vart fan är sommaren ?
Låten ska gå på repeat på min bandspelare all summer long


Who need's a heart . . . ?!

Vad har kärlek med saken att göra ?
Vad är kärlek mer än en secon hand känsla ?
Vad har kärlek med saken att göra ?
Vem behöver ett hjärta . . . när ett hjärta kan krossas ?


Veckorna springer iväg, jag hinner inte riktigt med. Lägenheten ser ut som ett bombnerslag men jag har inte haft något ork att göra något åt saken. Ohh, jag blir trött bara jag tänker tillbaka på denna jobbvecka. Massa skrot pga matrialfel och när jag gjort om hälften så hittas det mer matrialfel. Det finns inget att göra åt saken mer än att börja om. Vad jag längtar tillbaka till solen. Nu är det hett i Oman närmare 4o grader. Nu har jävlarna sommar ! Charlotte ringde igår, jag blev glad dock hade jag dålig teckning men hon mådde bra ialf :). Jag saknar henne, jag önskar att hon bodde här, jag saknar våra filmkvällar i min källare på söndagkvällarna när hon kom hem från Magnus. Inga krav man kunde bara vara !

Hur mycket bonus ska dom där högt uppsatta gubbarna/tanterna ha egentligen ? Jag själv tycker att det är fel att varsla folk för att det inte finns jobb pga ekonomin och ända ska dom där högt uppsatta ha bonusar det rimmar så fel så att det inte finns ! Dom har ju inte direkt gjort något bra jobb vad ska dom då ha bonusar för ? Jag tror faktiskt att jag skulle skämmas att ta emot så mycket pengar när andra måste gå. Kanske för att jag vet hur det är att vara arbetslös och leva på mindre än 5ooo, det är inget kul ! Facket har ju bestämt att sänka lönerna med 2o% vilken också menas med att arbetstiden sänks till 8o% Jag tycker att det var ett bra förslag, hellre jobba 8o% än att gå till ams för där lyfter dom inte direkt några fingrar för att hjälpa. Man mår skit när man går därifrån för att man känner sig dumihuvudet och som en förlorare. IF-metalls avgiftkommer att höjas, det är mycket pengar men när världen ser ut som den gör är det inget annat än att bita ihop och betala. Det kanske lönar sig i slutänden. Man tror (vad jag hört/läst) att det ska vända 2o1o men just nu känns det långt kvar nästan en evighet. Det verkar vara så trassligt, mera varsel. Tar det aldrig slut ?

Pappa har varit hemma i veckan så det har blivit massa lunch på stan och en tur till IKEA idag, halva IKEA verkade vara ett byggområde så det var inte så kul att gå men men. Jag hittade inget speciellt vilken är kors i taket. Pappa shoppade minsann nästan för två :) På kvällen blev det pizza och "så ska det låta" med familjen. Jag åkte snålskjus med mamma in till stan när hon skjusade pappa till kvällståget till Arlanda.
Jag ville ju följa med, bara dom två sista månaderna !





Everywhere I'm looking now
I'm surrounded by your embrace
Baby I can see your halo
You know you're my saving grace
You're everything I need and more
It's written all over your face
Baby I can feel your halo
Pray it won't fade away

I can feel your halo, I can see your halo . . .